Çarşamba, Ocak 14, 2009

Tüm kızlara sinir oluyorum :S

Vallahi psikopata bağlamışım ben.. Şu yurda geldim geleli kız nüfusundan nefret eder hale geldim..


"kızlar pembedir.. sevimlidir.. şirindir.. çişleri bile pembedir.."


HADİ ORDAN!


Onlar çirkefin, gürültücünün, çekemez ve kıskancın önde gidenidirler! Tüm kız nüfusundan nefret etmemi sağlayan yan oda arkadaşlarıma, yemekhanedeki gürültücülere ve gözleriyle birbirini yiyen yurt kısmısına sonsuz tşkler!


Erkek olmak vardı :/ hiç bir sorunsalı olmadan 15 erkek bir arada yaşayabilir.. Ta ki o 15 erkeğin arasına 1 kız girene kadar!!



hepsinin lavabosundan bundan çıksın :@

Eski sevgili??

Lanet olsun tüm eski sevgililere!


Çok harika zamanların içine eden bi durum.. eski sevgilisi..


Neden bu kadar meraklıyım? bilmek mi iyi, bilmemek mi? Onun yaşadıklarını öğrenmeye ne kadar ihtiyacım var? Bilmek ne işime yaradı?


söyliyim ne işe yaradı;



-aramız açıldı, kavga ettik, üzüldük
-o kızı bulduğum yerde ona dalmak istiyorum
-düşünmeden edemiyorum
-intikaaaaaaaaaammmmm! istiyorum :/

kısacası psikopata bağladım!


Lanet olsun tüm eski sevgililere!


Özellikle adı lazım değil baş harfi "S" !!


--Böylelikle arkadaşımın aşkısın yazı dizisi sona erer.. öyle "aşk"ın ben! bu tür şeyler aşkı kirletir!

Aktarmak istesem?

Deli bir anıcı, hatıracıyım.. biri bana sümüğünü verse onu bile saklarım herhalde.. :/


ortaokul günlüklerini saklayan, ilkokulda hoşlandığı çocuğun yara kabuğunu saklayan, 10 yıl önce ölen kuşunun tüyünü saklayan manyak bir insanım ben.. eğer şimdi kendini bilmezin biri çıkıp da bloguma bir şeyler yapmaya kalkarsa ve mayıs 2007'den beri yazmayı sürdürdüğüm blogumu öldürürse :| çok ciddiyim deliririm herhalde..


Bu sebeple anı koleksiyoncusu olarak tüm yazıları kağıtlara dökmeye karar verdim.. Nasıl fikir :)


adsC4B1z.jpg picture by errorita



"gökkuşağıda bir yağmur "damla" sından oluyordu değil mi?"
YıLmaz..

Tourism Club

Okulumuzun faaliyeti olmayan ama uzun zamandır bulunan kulübünü devir aldık.. 2 yıllıklarla birlikte bu işi en iyi şekilde yönetmeye karar verdik..

Kulübün eğitim sorumlusuyum :)

bir şeylerin sorumlusu olmak ve çoğu şeyde etken olmak çok güzel bir şey.. Tabi final haftamda kulübün standlarıyla uğraşmak, parti organizasyonunu düzenlemek finallerimin vizelere göre daha düşük olmasına sebep olsa da ben çok mutlu oldum böyle aktif bir faaliyette yer almaktan..

Güzel bir "welcome party" yaptık geçen cuma.. Orada sunuculuk yaptım :) Bi sürü yarışma felan yaptık.. Mikrofon tutmak beni heyecanlandırmıyor.. Yaşasın okul koroları :) Ortaokulda "3 köpek" şarkısındaki en küçük köpeği solo şekilde söyledikten ve tüm okulun önünde "hef hef hef" diye havladıktan sonra sahne utancı diye bir şey kalmadı bende :)

Neyse.. Şubat'ın sonunda Frig vadisi araştırma ve inceleme gezisine gidiyoruz.. İlk olarak içinde bulunduğumuz şehri gezme kararı aldık ve organize ettik

Eminim ki çoğu insan Frig Vadisi hakkında en ufak bir şey bile duymamıştır.. Eskişehir, Kütahya ve Afyon Valilikleri en sonunda akıllandı da tanıtım ve iyileştirme projesi başlattı.. Frigyalıların uzun süre yaşadığı bu yeri görmelisiniz.. Tabi iyileştirme çalışmalarından sonra.. Friglerin yüzyıllarca yaşadığı ve bozamadığı yeri, biz yamyam yeni dünyalılar 20-30 sene içinde mahfetmişiz.. Umarım en kısa zamanda koruma altına alınır bu bölge..

Elveda güz yarıyılı artık kalamıyorum 8)

"Sınıfın onuru"nun kendini beğenmişlik yazısını okuyorsunuz şuan :D


Ekonomi'den geçen 3kişiden en iyisi oldum 8) zaten tek korkulu dersim oydu.. Onu hallettikten sonra, Level 2 vizesinden kaldığım matematik dersiydi! bugün de bu yükten kurtulmuş biri olarak sevenlerime ve beni yaratanlara teşekkürlerimi sunuyorum burdann.. Matematikten 70 almamı sağlayanlar listesini açıklıyorum :D




♥sevgili sevgilim Tolgay'a :)) gecenin körüne kadar beni çalıştırdığı için
♥2 tane soru çözüp bi halt yaptığını sanan açelya'ya :P şaka yapıyorum ya :)) kızma :))
♥Ve 10puan verip 60'ımı 70 yapan ve göz kırpıp gönderen sevgili hocama çok tşkler ! :))


Açıklanmayan 5 sınavım daha var.. Onlardan pek şüphem yok.. Bu yüzden hep beraber! arka taraf eller havayaaa



Elvedaa güz yarıyılı
Artık Kalamıyoruuuuuum
bir başkayım bu dönem
DC alamıyorum :Ç

Seneye 1. dönemden hiç ders almayacak olmak ne hoş duygu :)

Pazar, Ocak 04, 2009

Final Gelir Hoş Gelir.. Leyley limilimi Ley

Hoşgeldin Final Haftam!


Yine her zamanki gibi tüm fakültelerden önce çekeceğim dayanılmaz kahır başlıyor.. Bahsi geçeceği üzere; ekonomi! Cumartesi günümün tamamını sınıfdaşlarıma bildiğim kadarıyla ekonomi anlattım.. Faydalı olduğuma inanarak baş ağrısıyla saat 21 gibi yurduma döndüm..


Uyku düzenimin içine sıçıldı! Küfretmek adetim değil, ama asabiyetim var bu konuda.. Uyuyamıyorum! insan bir yatakta 3saat döner mi? e tabi dolayısıyla uyumamak önemli bir sorunu beraberinde getiriyor; Uyanamamak! ki sevgili sınav takvimim bana sınavlarımın her gün 10'da başlayacağını söylüyor, bu da demek oluyor ki; bu bünye 8 gün boyunca saat 8'de kalkmalı! Ne kadar imkansız bir şey benim gibi uyuş mayış biri için bu..


Bugün biraz ilerleme kathettim.. hani birazcık, ufakcık.. insanlık tarihi için deli sümüğü, benim için çok önemli bir adım! 11 de uyanıp kahvaltıya yetiştim! tam sevindim erken kalktım ders çalışıcam diye, ama nete takıldım yine işte ve saat 15.00 olmuş durumda :|


Acilen kendimi parmaklamalı ve şu lanet klavyeyi bir yerlere fırlatmalıyım! Sınıfın ineği son sürat möölemeye geliyor yavrucuklarımmm!


Adiooos Amigooos!